מנגו 2.jpg

קצת על עצמי

שמי חבל אלון נשוי + 3 ,בשנת 1997 התחתנתי עם גלית ואת ירח הדבש בחרנו לעשות בתאילנד, שהפך מיד לחוויה גסטרונומית. אפשר לאמר כי מהביס הראשון פרחה לה אהבה אמיתית ביני לבין המטבח התאילנדי הצבעוני. מאז חזרתי עשרות פעמים לתאילנד כדי ללמוד כיצד להכין עוד מאכלים ושיטות בישול נוספות. את רוב ניסיוני צברתי מלימוד ”בשטח“ כשהמורים הם בעלי מסעדות אשר פתחו בפני את הדלת למטבח העשיר והטעים. מהם למדתי סודות וטיפים רבים שלא תמיד מפורסמים בספרי הבישול הקלסיים.

לאחרונה השתתפתי בתחרות בישול "מאסטר פוד" בשיתוף שגרירות תאילנד בישראל ובית ספר בישולים והגעתי לעשיריה האחרונה עם מנת טום קה (מרק בציר עוף וחלב קוקוס) בשילוב קובות אורז עירקיות.

האוכל התאילנדי הוא אוכל יום יומי בביתנו, כמשפחה בה הבת הגדולה טבעונית והבת האמצעית צמחונית, המטבח התאילנדי מושלם עבורנו. יש בו שימוש רב בירקות וחומרי גלם טריים ובריאים!

את הסדנאות אני משלב עם סיפורים על תאילנד והסברים על חומרי הגלם והשימוש בהם.

הסדנאות מתאימות כימי גיבוש לעובדים, מסיבות, ימי הולדת, סדנאות להורים וילדים וכמובן למי שרוצה לדעת איך מכינים אוכל תאילנדי אמיתי טעים ובריא.

ניתן להזמין סדנה בשרית, צמחונית, טבעונית או משולבת, כשרה ומותאמת אישית באווירה כפרית ושלווה.

 

משך הסדנא 3 שעות וחובה להגיע רעבים!

 

אשמח לענות על כל שאלה

חבל אלון

04-6559950

050-4624111

  • Facebook
  • Instagram

סוודיקה | סדנאות בישול תאילנדי וארוחות שף | 04-6559950 | 050-4624111

free-whatsapp-icon-121-thumb.png