top of page

קצת על עצמי

שמי חבל אלון, "חי ונושם" את המטבח התאילנדי כ 26 שנים, השתתפתי כשופט וטועם במשחקי השף בפרק של האוכל התאילנדי ובתוכניות טלוויזיה נוספות, נשוי + 3, בשנת 1997 התחתנתי עם גלית ואת ירח הדבש בחרנו לעשות בתאילנד, שהפך מיד לחוויה גסטרונומית. אפשר לומר כי מהביס הראשון פרחה לה אהבה אמיתית ביני לבין המטבח התאילנדי הצבעוני. מאז חזרתי עשרות פעמים לתאילנד כדי ללמוד כיצד להכין עוד מאכלים ושיטות בישול נוספות. את רוב ניסיוני צברתי מלימוד ”בשטח“ כשהמורים הם בעלי מסעדות אשר פתחו בפני את הדלת למטבח העשיר והטעים. מהם למדתי סודות וטיפים רבים שלא תמיד מפורסמים בספרי הבישול הקלסיים.,

השתתפתי בתחרות בישול "מאסטר פוד" בשיתוף שגרירות תאילנד בישראל ובית ספר בישולים והגעתי לעשיריה האחרונה עם מנת טום קה (מרק בציר עוף וחלב קוקוס) בשילוב קובות אורז עירקיות ושופט טועם במשחקי השף בפרק המיוחד והתחרות על ארוחה תאילנדית

האוכל התאילנדי הוא אוכל יום יומי בביתנו, כמשפחה בה הבת הגדולה טבעונית והבת האמצעית צמחונית, המטבח התאילנדי מושלם עבורנו. יש בו שימוש רב בירקות וחומרי גלם טריים ובריאים!

את הסדנאות וארוחת השף אני משלב עם סיפורים על תאילנד והסברים על חומרי הגלם והשימוש בהם.

הסדנאות וארוחות השף מתאימות כימי גיבוש לעובדים, מסיבות, ימי הולדת, סדנאות להורים וילדים וכמובן למי שרוצה לדעת איך מכינים אוכל תאילנדי אמיתי טעים ובריא.

ניתן להזמין סדנה בשרית, צמחונית, טבעונית או משולבת, כשרה ומותאמת אישית באווירה כפרית ושלווה.

 

משך הסדנא 3 שעות וחובה להגיע רעבים!

 

אשמח לענות על כל שאלה

חבל אלון

04-6559950

050-4624111

bottom of page