top of page
סוודיקה | סדנאות בישול תאילנדי וארוחות שף | 04-6559950 | 050-4624111
סדנאות בישול תאילנדי וארוחות שף
סלט מלפפונים ברוטב חמאת בוטנים - כשר לפסח

מצרכים לסלט:
10 מלפפונים חתוכים לג'וליאנים או כל צורת חיתוך שרוצים
חופן עלי כוסברה קצוצים
חצי כוס בצל ירוק חתוכים לעיגולים
חצי כוס בוטנים קלויים/מטוגנים ללא מלח וללא קליפה וחתוכים גס
חצי קילו עוף מכובס/צלוי
מצרכים לרוטב:
4 כפות של חמאת בוטנים
4 שיני שום
סנטימטר ג'ינג'ר טרי
חצי כפית (או יותר למי שאוהב חריף) פתיתי צילי גרוס יבש
כף חומץ
כף לימון
2 כפות רוטב סויה (בפסח ללא גלוטן כשר לפסח)
כף שמן שומשום
כף סילאן או דבש
4 כפות מים
אופן ההכנה:
-
נבשל חזה עוף במים רותחים עם מלח לרבע שעה לאחר חצי שעה נפריד ביד את העוף ל "שערות" או חזה עוף צלוי על מחבת עם קצת רוטב סויה וחתוך לרצועות
-
במעבד מזון נטחן כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים טעמים.
-
בקערה נערבב את הירקות והעוף עם הרוטב, נעביר לצלחת, נקשט בבוטנים ובתאבון