top of page
סלט מלפפונים ברוטב חמאת בוטנים - כשר לפסח
42f8c22a-2768-4b7a-b386-1722422a0c92.jpeg

מצרכים לסלט:

10 מלפפונים חתוכים לג'וליאנים או כל צורת חיתוך שרוצים

חופן עלי כוסברה קצוצים

חצי כוס בצל ירוק חתוכים לעיגולים

חצי כוס בוטנים קלויים/מטוגנים ללא מלח וללא קליפה וחתוכים גס

חצי קילו עוף מכובס/צלוי

 

מצרכים לרוטב:

4 כפות של חמאת בוטנים
4 שיני שום
סנטימטר ג'ינג'ר טרי

חצי כפית (או יותר למי שאוהב חריף) פתיתי צילי גרוס יבש
כף חומץ
כף לימון

2 כפות רוטב סויה (בפסח ללא גלוטן כשר לפסח)
כף שמן שומשום

כף סילאן או דבש
4 כפות מים

אופן ההכנה:

  • נבשל חזה עוף במים רותחים עם מלח לרבע שעה לאחר חצי שעה נפריד ביד את העוף ל "שערות" או חזה עוף צלוי על מחבת עם קצת רוטב סויה וחתוך לרצועות

  • במעבד מזון נטחן כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים טעמים.

  • בקערה נערבב את הירקות והעוף עם הרוטב, נעביר לצלחת, נקשט בבוטנים ובתאבון

  • Facebook
  • Instagram

סוודיקה | סדנאות בישול תאילנדי וארוחות שף | 04-6559950 | 050-4624111

free-whatsapp-icon-121-thumb.png
bottom of page