top of page
סלט תאילנדי עם מלפפונים וירקות ברוטב מתוק

 

הסלט מתאים במיוחד כתוספת למנות מהגריל (שיפודי עוף סטאי) 

ומנות מטוגנות כגון ירקות/עוף בטמפורה

 

לרוטב:
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס חומץ אורז
1/3 כוס מים
קמצוץ מלח

 

ירקות:
3 מלפפונים
1 פלפל אדום (גמבה)
צ'ילי חריף
1 בצל סגול קטן
כמה עלי כוסברה

אופן ההכנה:
ממיסים את הסוכר עם מים רותחים ומוספים חומץ אורז, מלח ומקררים..
חותכים את המלפפונים לאורך ולפרוסות ( צורת ירח), את הצילי לעיגולים דקים,
את הפלפל האדום לקוביות של ס"מ את הבצל הסגול חוצים לשניים ואחר כך"לסירות קטנות"
מוספים את הרוטב לירקות ומקשטים בכוסברה.
צריך להיות הרבה רוטב בסלט!


למתכון ירקות/עוף בטמפורה יש ללחוץ על התמונה

IMG_20210109_171654.jpg
טמפורה 2.jpg
  • Facebook
  • Instagram

סוודיקה | סדנאות בישול תאילנדי וארוחות שף | 04-6559950 | 050-4624111

free-whatsapp-icon-121-thumb.png
bottom of page