top of page
סוודיקה | סדנאות בישול תאילנדי וארוחות שף | 04-6559950 | 050-4624111
סדנאות בישול תאילנדי וארוחות שף
קינוח גלידת קוקוס תאילנדית - טבעונית
המצרכים:
2 כוסות קרם קוקוס (עדיף להשתמש בקרם בקרטון ללא תוספות סוכר)
1/3 כוס סוכר לבן
1/4 כוס מים מעורבב עם כף קורנפלור
בוטנים קלויים ללא מלח קצוצים גס.
אופן ההכנה:
מבשלים בסיר על אש נמוכה את כל החומרים בסיר עד שהסוכר נמס, מכבים את האש ומקררים.
מעבירים את הנוזל לתבנית עם מכסה ומכניסים למקפיא ל כ 7 שעות.
מוציאים מהמקפיא וטוחנים במעבד מזון עד למרקם אחיד, מעבירים לתבנית ומחזירים להקפאה.
אחרי 5 שעות הגלידה מוכנה להגשה.
אפשר להגיש בכוס, בלחמנייה או בקליפת קוקוס חלולה ומפזרים בוטנים או חתיכות פרי.
bottom of page