top of page
גלידה אלון.jpg

קינוח גלידת קוקוס תאילנדית - טבעונית

המצרכים:

2 כוסות קרם קוקוס (עדיף להשתמש בקרם בקרטון ללא תוספות סוכר)
1/3 כוס סוכר לבן
1/4 כוס מים מעורבב עם כף קורנפלור
בוטנים קלויים ללא מלח קצוצים גס.

 

אופן ההכנה:

מבשלים בסיר על אש נמוכה את כל החומרים בסיר עד שהסוכר נמס, מכבים את האש ומקררים.
מעבירים את הנוזל לתבנית עם מכסה ומכניסים למקפיא ל כ 7 שעות.
מוציאים מהמקפיא וטוחנים במעבד מזון עד למרקם אחיד, מעבירים לתבנית ומחזירים להקפאה.
אחרי 5 שעות הגלידה מוכנה להגשה.
אפשר להגיש בכוס, בלחמנייה או בקליפת קוקוס חלולה ומפזרים בוטנים או חתיכות פרי.

אננס.jpg
גלידה 3.jpg
גלידה מגמיקס.jpg
גלידה 2.jpg
bottom of page